KHI NÀO NÊN CHO TRẺ HỌC TIẾNG ANH?

🌟 Trong thời đại mới, tiếng Anh trở thành công cụ thiết yếu cho mọi thành công. Thế nhưng, bố mẹ luôn băn khoăn “Khi nào nên cho trẻ học tiếng Anh?”, “Nếu học sớm quá liệu bé có bị rối loạn ngôn ngữ?”.

👉 Bố mẹ ơi, độ tuổi mầm non là “giai đoạn vàng” phát triển tư duy ngôn ngữ khi khả năng hấp thụ ngôn ngữ của trẻ ở đỉnh cao. Bên cạnh đó, khoa học chỉ ra rằng học ngôn ngữ thứ hai không ảnh hưởng đến việc học ngôn ngữ mẹ đẻ.

🏫 Thấu hiểu điều ấy, Happy Smile sớm tạo môi trường thích hợp, để trẻ được “tắm” trong ngôn ngữ tiếng Anh lẫn tiếng Việt. Với các bài giảng, dự án thú vị, trẻ tiếp thu ngôn ngữ theo nhiều hình thức sáng tạo, vui vẻ như: các trò chơi, câu chuyện, thẻ ảnh,… Từ đó, trẻ phát triển ngôn ngữ nhanh chóng và tự nhiên.

👉 Hãy đến Happy Smile để các bé có cơ hội trải nghiệm một môi trường khai phóng, kích thích sự khám phá và phát triển tư duy ngôn ngữ một cách tự nhiên và sáng tạo nhất!

When Should Children Start Learning English?

🌟 In the modern era, English has become an essential tool for success. However, parents often worry, “When should children start learning English?” and “If they start too early, will it cause language disorder?”

👉 Dear parents, preschool age is the “golden stage” for language development when a child’s ability to absorb language is at its peak. Additionally, science indicates that learning a second language does not interfere with learning the native language.

🏫 Understanding this, Happy Smile creates a suitable environment early on, allowing children to be immersed in both English and Vietnamese. Through engaging lessons and projects, children absorb the language in various creative and enjoyable ways such as games, stories, flashcards, etc. This helps children develop language skills quickly and naturally.

👉 Come to Happy Smile to give your children the opportunity to experience an open environment that stimulates discovery and promotes the development of language skills in the most natural and creative way!

click và xem: https://www.facebook.com/share/v/QdCSq1rRSmGZSPmn/